Bingoartiklar

Farmor_Farlig berättar bland annat om hur du bygger upp en bingo-bankrulle och hur du får den att växa. Du kan också läsa om de största bingojackpotterna online i dag.

Farmor_Farlig inleder sin marsch mot toppen

Håret är nyfärgat, en härlig blå färg med tillhörande stickande ammoniakdoft. 60 cigaretter vilar framför mig på datorbordet. I bakgrunden är det repris på Pantertanter. Det är dags att spela bingo, och jag är redo!

Håll koll på din bankrulle

Mitt barnbarn är pokerspelare och han slutar aldrig tjata om hur hans farmor (I detta fall personifierad av en okontrollerat spelgalen gammal dam) har en usel bankrullestrategi. Lyckligtvis har jag blivit familjär med den här Google-sidan på den här konstiga Internetplatsen. Sidan påminner om en sån där spågumma jag brukade gå till förr i tiden, med den enda skillnaden att Google är mycket mer precis i sina förutsägelser och dessutom betydligt billigare.

Vilka bingorum har de största Jackpotterna?

Antalet jackpotter och de olika jackpottstorlekarna i onlinebingo är galnare än Robert Gustavsson på crack. Alla dessa bingojackpotter ger onlinebingon ytterligare dimension, och till och med mitt pokerspelande barnbarn var imponerad när jag visade honom listan. Kolla själv, du kommer bli imponerad, jag lovar.

Undvik bingotilt – Behåll lugnet

Du har förlorat ett par bingorundor i rad, och natten som helhet har varit olycksdrabbad, i alla fall hittills. Plötsligt sitter du med fyra bingolotter – alla saknar blott ett nummer från den där massiva jackpotten.

Ansvarsfullt bingospelande

Det finns ingen gräns på hur många sedlar du kan mata in i spelmaskiner, på krogar och shoppingcenter runt om i landet, med deras lockande lampor och färger. Online finns det massor av alternativ som möjliggör att du håller ditt spelande på en ansvarsfull nivå.

Är det rättvist?

Orättvisa, eller så kallade riggade spel, är en av få saker som förpassar mig till ”tilt”-läge. Så, online-bingo, är det rättvist? Svaret är ja. Online-bingo personifierar rättvisa, FN-tribunalen borde hänvisa till online-bingo i sina rättegångar. Skämt åsido, online-bingo är lika rättvist som t.ex. poker, vilket mitt barnbarn hävdar är en av de rättvisaste spelformerna man kan hitta.

Bingo då, nu och i framtiden

Om någon ombads att beskriva den genomsnittlige bingospelaren hade han eller hon förmodligen beskrivit denne som en prototyp som mig: Gammalt russin med blått hår och tjocka glasögon, alltid nära ett paket cigaretter och med grårosslig röst.

Binära Optioner – Vad är binära optioner?

Vad är binära optioner? Binära optioner är en typ av optioner som ger kunden en fast deadline vid en fast utbetalning. Det finns endast två möjliga utgångar, det vill säga ja eller nej.


Maria: Sätter du in 200 kronor får du alltså 1200 kr att spela för + 100 freespins på Mega Fortune Dreams!


Reklam. 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

På guide2bingo.se respekterar vi din sekretess och integritet. Om du har några frågor gällande vår policy hänvisar vi till vår insamling av personlig data och förbehållningar.

Copyright © 2009 BAHN Group Limited - Alla rättigheter förbehållna.