Ansvarsfullt bingospelande

Det finns ingen gräns på hur många sedlar du kan mata in i spelmaskiner, på krogar och shoppingcenter runt om i landet, med deras lockande lampor och färger. Online finns det massor av alternativ som möjliggör att du håller ditt spelande på en ansvarsfull nivå.

Dessa alternativ varierar bland olika bingorum, men de flesta av dem är standard.

Ålderbekräftelse: Bingorum gör allt i sin makt för att säkerhetsställa att inga underåriga spelare befinner sig i rummen.

Insättningsgränser: Begränsa dina insättningar till en särskilt summa, dagligen, veckovis eller månadsvis. I vissa bingorum kan du ställa in detta själv i bingomiljön genom ett enkelt tryck på en knapp, i andra får du e-posta deras kundtjänst så hjälper de dig med din gräns. Detta torde vara en bra idé eftersom det hjälper dig att hålla god kontroll på din bankrulle.

Viloperiod: Du kan begära att få ditt konto fryst under en viss period för att lugna ner dig lite och återfå formen. Liksom med insättningsgränser så erbjuder vissa bingorum att man gör detta själv i bingomiljön medan andra ber en att kontakta kundtjänsten så hjälper de dig med detta.

Kontaktinformation till hjälpande organisationer:

Bingorummen lånar alltid en hjälpande hand om någon erkänner att de har spelproblem. Det finns många organisationer som hjälper folk i just denna situation, och bingorummet guidar dig mer än gärna till dessa organisationers portar.

MariaBingo erbjuder dessutom självkontrolltest. Summa summarum, bingorummen hjälper alltid sina kunder när det handlar om spelproblem, och de vill verkligen inte skapa några allvarliga för sina kunder, men när vi kommer till kritan så handlar det om dig själv och din förmåga att hålla ditt spelande på en nivå du har råd med. Du får aldrig tillbaka pengar du förlorat på ett rättvist oavsett hur bra dina ursäkter låter.


Maria: Sätter du in 200 kronor får du alltså 1200 kr att spela för + 100 freespins på Mega Fortune Dreams!


Reklam. 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

På guide2bingo.se respekterar vi din sekretess och integritet. Om du har några frågor gällande vår policy hänvisar vi till vår insamling av personlig data och förbehållningar.

Copyright © 2009 BAHN Group Limited - Alla rättigheter förbehållna.