Håll koll på din bankrulle

Mitt barnbarn är pokerspelare och han slutar aldrig tjata om hur hans farmor (I detta fall personifierad av en okontrollerat spelgalen gammal dam) har en usel bankrullestrategi. Lyckligtvis har jag blivit familjär med den här Google-sidan på den här konstiga Internetplatsen. Sidan påminner om en sån där spågumma jag brukade gå till förr i tiden, med den enda skillnaden att Google är mycket mer precis i sina förutsägelser och dessutom betydligt billigare.

Allt jag behöver göra är att ställa en fråga så läser den mina tankar och presenterar en massa rader av blåa textremsor jag kan klicka på och sedermera få svar på mina frågor. Helt fantastiskt. Jag tänkte jag skulle testa gällande det här med bankrulle och hur man håller koll på den

Bästa Google, hur håller jag koll på min bankrulle?

För en gång skull sviker Google mig, alla tips angående hur man håller koll på sin bankrulle gäller pokerspelande, till och med när jag specificerar att det är bingo jag är intresserad av. Fasiken. Faktum är att iGod, av alla ställen, ger mig ett smartare svar. Jag blev dock tvungen att prata engelska med iGod, respektlöst, trodde ju svenska var något Internet helt och hållet förstod…

Jag: Vad är en välhanterad bingobankrulle?

IGod: Motsatsen till en dåligt hanterad bingobankrulle.

Jag hittade även en onlineversion av en gammal klassisk spåkula. Profetiorna den gav mig var emellertid inte av så hög kvalitet..

Jag: Kommer jag att vinna när jag spelar bingo online?

Spåkulan: Det ser inte så jättebra ut..

Artificiell ignorans från spåkulan med andra ord. Efter att jag hade läst om hur man håller koll på sin bankrulle i poker, kunde jag dock dra slutsatsen att iGod gav mig det bästa svaret.

Det finns egentligen inga magiska strategier gällande hur du ombesörjer din bingobankrulle, ty när det kommer till kritan så handlar det om tur. Men, och detta är ett stort men, du kan undvika att hamna på fel sida – du kan undvika att hamna i en grupp jag skulle vilja kalla gruppen av individer som inte har koll på sin bankrulle.

Som jag nämnde i en av mina tidigare artiklar titulerad “Bingostrategi”, nyckeln är att sätta gräns på antalet bingolotter du köper. Vidare, måste du begränsa dina insatser så att du har råd att delta i många spel. På detta vis har du många fler chanser att kamma hem jackpotten som får dina löständer att flyga i taket.

Summa summarum: Spendera inte allt på en gång, och köp inte “alla” lotter på en gång.


Maria: Sätter du in 200 kronor får du alltså 1200 kr att spela för + 100 freespins på Mega Fortune Dreams!


Reklam. 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

På guide2bingo.se respekterar vi din sekretess och integritet. Om du har några frågor gällande vår policy hänvisar vi till vår insamling av personlig data och förbehållningar.

Copyright © 2009 BAHN Group Limited - Alla rättigheter förbehållna.