Undvik bingotilt – Behåll lugnet

Du har förlorat ett par bingorundor i rad, och natten som helhet har varit olycksdrabbad, i alla fall hittills. Plötsligt sitter du med fyra bingolotter – alla saknar blott ett nummer från den där massiva jackpotten.

Du väntar och väntar och väntar. Plötsligt kommer en liten albinopygmé och med tar tre nummer på raken, snor ”din” jackpott. Du trippelklickar på första möjliga spel, köper flest antal möjliga lotter till högsta möjliga priset. Ta ett djupt andetag, min vän, bingotilten har tagit kontroll över ditt sinne:

Ett tillstånd av psykisk frustration då en spelare börjar spelar på en undermålig och okontrollerad nivå.

Det finns fyra nyckelord som hjälper dig undvika bingotilt: Disciplin, disciplin, disciplin och tålamod. Om du förlorar en försmädlig bingorunda och blir upprörd så är det mycket bättre att sänka sina insatser än att höja dem. Och om du känner att på grund av att du förlorade förra rundan på ett snöpligt sätt så är det ”din tur” nu, så lider du av det som Wikipedia hänvisar till som ”the Gambler’s fallacy”:

“Tron att avvikelser från väntat utfall i upprepade slumpmässiga utfall indikerar att nästkommande utfall kommer avvika åt ett annat håll och således kompensera från tidigare avvikelser. T.ex. om ett rättvist mynt kastas ett visst antal gånger på raken, och det blir krona varje gång, en spelare kan då felaktigt anta att på grund av detta så är det större chans att det blir klave i de nästkommande kasten.”

Så, bästa bingoälskare, jag ber dig, behåll lugnet!


Maria: Sätter du in 200 kronor får du alltså 1200 kr att spela för + 100 freespins på Mega Fortune Dreams!


Reklam. 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

På guide2bingo.se respekterar vi din sekretess och integritet. Om du har några frågor gällande vår policy hänvisar vi till vår insamling av personlig data och förbehållningar.

Copyright © 2009 BAHN Group Limited - Alla rättigheter förbehållna.