Bingoguider

Om du vill ta en närmare titt på onlinebingovärlden, så rekommenderar vi starkt våran omfattande bingoguide. Farmor_Farlig guidar dig komfortabelt genom bingodjungeln, allt för att försäkra att du får en lyckosam start på din karriär i onlinebingo.

1. Komma igång med bingo

Det första steget är att skapa ett konto, vilket torde vara ganska självklart även fast du levde under andra världskriget. Registreringsprocessen är enkel på alla sidor, personligen gillade jag dock den hos MariaBingo allra bäst. Du fyller i namn, adress, telefonnummer och väljer ett lösenord.

2. Hitta Bingobonusar - Gratis bonuspengar

Att hitta bingobonusar känns numer lättare än att spela en runda finns i sjön med min gamla flöjtgrupp från 40-talet. Här krävs ingen rullator och en tripp till stan och skattekontoret för att hitta rätt. Mitt ultimata mål är att dra hem storkovan så att jag äntligen kan pimpa upp min rullator i stil med det är MTV-programmet, där den där tuffa saken gör sådana härligt vackra saker med skruttiga bilar.

3. Läsa mellan ”bonus”-raderna

Min mamma brukade alltid säga till mig att ingenting är gratis, och om någonting verkar vara för bra för att vara sant, så är det förmodligen inte sant. Dessa noggrant utvalda ord är nödvändigtvis inte sanna när vi pratar om bingobonusar. Dock, det är ett och annat du bör vara medveten om, dessa brukar kallas Villkor och Bestämmelser.

4. Göra en insättning

Jag har alltid haft svårt att säga nej till gratis bonuspengar, så det är dags att göra en insättning. Men, hur mycket jag än letar så finner jag ingenstans jag kan mata in en 1000-lapp i min dator. Detta problem uppstår sällan på de enarmade banditerna nere vid ICA Maxi. Dessa maskiner kallas banditer av en anledning och har mycket sämre utbetalningsprocent än deras onlinemotsvarighet. Nä, nu tappar jag tråden, mer om detta senare.

5. Var snäll mot din farmor – Lär dig Bingospråket!

Otaliga barnbarn runt om i världen har förmodligen blivit aningen narkoleptiska när deras mor- och farföräldrar nåt pensionsålder. Jag tänker inte förneka det, vi gillar att berätta samma historia mer än en gång.

6. Farmor_Farligs Snabbguide till chatthyfs. WTF? LOL!

Farmor_Farlig är orolig. Jag har inte direkt pratat gott om mina motspelare i denna blogg. Sanningen är dock att de är det bästa jag har, och de vet om det. Den sociala biten av onlinebingo är fantastiskt kul och tar bingoupplevelsen till en ny nivå.

7. Hur man får lite hjälp

Ingen sa att det var lätt. Eller vänta, det gjorde ju jag. Hur som helst, att spela bingo och casinospel online är lätt, men det skadar inte att känna till sina möjligheter om några frågor skulle uppstå.

8. Test av servicenivå

Hög servicenivå är väldigt viktigt, ifall man skulle behöva hjälp någon gång. Därför skickade vi ett mejl till några av bingo rummen, för att testa deras snabbhet och pricksäkerhet.
E-postmeddelandet skickades precis innan 6AM CET på en veckodag. Här är resultaten.

9. Snabbguide till bingospel på nätet - ett socialt nöje

Att spela bingo på nätet är ett nöje som blir allt mer populärt för att socialisera sig. I denna artikel ger vi en snabb grundkurs till bingo online, där vi redogör för hur konceptet bingo på nätet fungerar, samt tipsar om vad du ska tänka på i jakten på den bästa bingosajten för socialt spelande. Välkommen till vår sociala bingoguide!


Maria: Sätter du in 200 kronor får du alltså 1200 kr att spela för + 100 freespins på Mega Fortune Dreams!


Reklam. 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

På guide2bingo.se respekterar vi din sekretess och integritet. Om du har några frågor gällande vår policy hänvisar vi till vår insamling av personlig data och förbehållningar.

Copyright © 2009 BAHN Group Limited - Alla rättigheter förbehållna.