Göra en insättning

Jag har alltid haft svårt att säga nej till gratis bonuspengar, så det är dags att göra en insättning. Men, hur mycket jag än letar så finner jag ingenstans jag kan mata in en 1000-lapp i min dator. Detta problem uppstår sällan på de enarmade banditerna nere vid ICA Maxi. Dessa maskiner kallas banditer av en anledning och har mycket sämre utbetalningsprocent än deras onlinemotsvarighet. Nä, nu tappar jag tråden, mer om detta senare.

Några av hålen på datorns baksida var hoppingivande, men ledde bara till skrynkliga sedlar och en numer påtaglig rädsla för kraftiga el-stötar. Jag hade inget annat val än att slå min systerson en pling för att ta del av dennes ungdomliga Internetsmarthet. Han rekommenderade mig att använda något som kallas E-plånböcker. Min initiala skepsis avtog efter att han försäkrat mig om att man inte kan få stötar av dessa elektriska plånböcker.

Efter att jag hade läst om Moneybookers, NETeller och ClickandBuy valde jag NETeller eftersom insättningar från dem ger mig en 200% insättningsbonus hos BingoLiner i stället för vanliga 100%. Alla såg användarvänliga ut och mina utbetalningar har kortare behandlingstid med E-plånböcker än med konto- eller kreditkort, en fördel som verkligen tilltalar mig. När jag cashar ut mina härliga bingovinster vill jag ha mina pengar snabbt he he.

Insättning med kreditkort kanske är något enklare för en lekman dock, och till skillnad mot vad gemene man verkar tro är det faktiskt en väldigt säker insättningsmetod; det är säkrare att sätta in pengar med ett kreditkort än att ta ut pengar från en bankomat i någon avskild gränd.

Hursomhelst, mitt NETeller-konto är påfyllt och jag är äntligen redo att börja bygga upp min bingo-bankrulle. Jag ser bufféer, shuffle board-turneringar och cocktail-drinkar med rosa sugrör på en lyxkryssning inom en snar framtid!


Maria: Sätter du in 200 kronor får du alltså 1200 kr att spela för + 100 freespins på Mega Fortune Dreams!


Reklam. 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

På guide2bingo.se respekterar vi din sekretess och integritet. Om du har några frågor gällande vår policy hänvisar vi till vår insamling av personlig data och förbehållningar.

Copyright © 2009 BAHN Group Limited - Alla rättigheter förbehållna.