Komma igång med bingo

Det första steget är att skapa ett konto, vilket torde vara ganska självklart även fast du levde under andra världskriget. Registreringsprocessen är enkel på alla sidor, personligen gillade jag dock den hos MariaBingo allra bäst. Du fyller i namn, adress, telefonnummer och väljer ett lösenord.

Mitt minne är inte direkt det bästa, men en kombination av ”lätt att komma ihåg” och ”svårt för andra att lista ut” är en bra rekommendation gällande lösenord, he he. Skulle du glömma ditt lösenord kan du alltid konsultera kundtjänsten eller använda “glömt lösenord”-formulär så hjälper de dig snabbt.

Den roliga delen av registreringsprocessen är att välja sitt bingoalias, ett s.k ”nickname”. Detta är det namn som visas när du är inloggad i bingorummen. Naturligtvis valde jag Farmor som alias, dock märkte jag till min fasa att någon Copycat redan stulit detta namn. I stället fick jag ta till lite fantasi och nöja mig med Farmor_Farlig eller FarmorFarlig i de rum som bara tillåter 12 tecken i användarnamnet.

Jag återkommer till skillnader mellan de olika bingorummen och vilka jag föredrar, men för nybörjare rekommenderar jag de rum ni finner här.

I vissa av bingorummen behöver ni ladda hem en bingoklient, medan du i andra kan spela direkt i din webbläsare. De nedladdningsbara klienterna tenderar att vara lite flashigare och innehålla fler effekter och valmöjligheter, medan webbläsarklienter sparar dig hårddiskutrymme och nedladdningstid.


Maria: Sätter du in 200 kronor får du alltså 1200 kr att spela för + 100 freespins på Mega Fortune Dreams!


Reklam. 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

På guide2bingo.se respekterar vi din sekretess och integritet. Om du har några frågor gällande vår policy hänvisar vi till vår insamling av personlig data och förbehållningar.

Copyright © 2009 BAHN Group Limited - Alla rättigheter förbehållna.