Bingospel, regler och strategier

Hur spelar man onlinebingo? Är vissa strategier bättre än andra? kan dessa strategier öka dina chanser att vinna? Finn svar på detta och mycket mer här.

Spelregler - Reglerna för online bingo

Jag har spenderat mindre tid på att lära mig reglerna för onlinebingo än jag gjorde när lärde mig hur man lägger sina löständer i ett glas vatten. Spelreglerna för onlinebingo är i princip exakt likadana som de bingoregler man stöter på den lokala puben, spelhallen eller kyrkan.
Det finns emellertid tre stycken skillnader gällande hur spelet går till, jag återkommer till detta i mitt nästa inlägg.

Onlinebingo – massor av valmöjligheter

En trevlig skillnad mellan livebingo och onlinebingo är att du kan välja om du vill ha dina nummer markerade automatiskt tack vare en smart funktion. Låt oss kalla den ”automatisk ifyllning av nummer”-funktionen. Denna funktion passar särskilt bra under ett spel bingo om man till exempel behöver tända en cigarett eller fylla på sitt glas med lite högklassig körsbärsbrandy.

Bingostrategi – Köp inte alla lotter!

När jag spelar onlinebingo kan jag skämta och skryta om mina helgeskapader utan att några av mina medspelare gnäller på mig eller ber mig sluta babbla.


Maria: Sätter du in 200 kronor får du alltså 1200 kr att spela för + 100 freespins på Mega Fortune Dreams!


Reklam. 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

På guide2bingo.se respekterar vi din sekretess och integritet. Om du har några frågor gällande vår policy hänvisar vi till vår insamling av personlig data och förbehållningar.

Copyright © 2009 BAHN Group Limited - Alla rättigheter förbehållna.