Bingostrategi – Köp inte alla lotter!

När jag spelar onlinebingo kan jag skämta och skryta om mina helgeskapader utan att några av mina medspelare gnäller på mig eller ber mig sluta babbla.

På tal om helgeskapader, mitt barnbarn gav mig ett mycket användbart strategitips när han kom över för att äta lite wienerbröd i lördags. Han kollade på när jag spelade bingo och noterade att jag köpte väldigt många lotter varje rond.

”När jag är på kattjakt på Stureplan, så går jag inte fram till varenda donna på stället och frågar dem om de vill följa med hem och kolla på min imponerande hockeybildsamling”, berättade han.

Att mitt barnbarn ens hade en hockeybildsamling var ingen nyhet, men bakom hans ord döljer sig ett väldigt intressant poäng och ett väldigt bra strategiskt tips. Att köpa alla lotter gör dig inte till en vinnare. Faktum är att det gör dig till en förlorare, det minskar dina chanser att gå plus i långa loppet. För att bygga upp en trevlig bankrulle behöver du en solid bingostrategi, och att veta hur många lotter du ska köpa är en nyckel i denna strategi.

Jag kollade runt på en sida kallad Gabmlingsmarts.com och snappade upp följande bingostrategitips:

“Desto fler lotter du köper, desto större är din vinstchans, dock så ökar din insats. Din chans att vinna i förhållande till satsade pengar ökar inte när du köper fler låter. Kom ihåg att varje lott du köper även konkurrerar med andra lotter du köpt för aktuellt spel – du kan bara vinna en gång per spel!”

Slutsatsen är att du skall köpa så få lotter som möjligt, kanske bara en, beroende på hur mycket tålamod du har, och anpassa insatsen till hur stor din bankrulle är. Det finns ingen begränsning på hur många olika bingorum du kan ha öppna samtidigt, och mitt tips är att sprida ut lotter på så många olika spel som möjligt och köpa så få lotter som möjligt i varje spel.


Maria: Sätter du in 200 kronor får du alltså 1200 kr att spela för + 100 freespins på Mega Fortune Dreams!


Reklam. 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

På guide2bingo.se respekterar vi din sekretess och integritet. Om du har några frågor gällande vår policy hänvisar vi till vår insamling av personlig data och förbehållningar.

Copyright © 2009 BAHN Group Limited - Alla rättigheter förbehållna.