Onlinebingo – massor av valmöjligheter

En trevlig skillnad mellan livebingo och onlinebingo är att du kan välja om du vill ha dina nummer markerade automatiskt tack vare en smart funktion. Låt oss kalla den ”automatisk ifyllning av nummer”-funktionen. Denna funktion passar särskilt bra under ett spel bingo om man till exempel behöver tända en cigarett eller fylla på sitt glas med lite högklassig körsbärsbrandy.

En annan smart funktion som gör att du inte skriker BINGO! hela tiden. Eller, hmm, ja, om jag skall vara helt ärlig så älskar jag att skrika BINGO! för mig själv hela tiden, det innebär ju att min rosa spargris fått tillskott. Men, det är extremt irriterande att behöva lyssna på nån annan skrika det hela tiden, särskilt om de har rökt 50 år av sitt liv och sitter med en röst som får en döv varg att yla. Online sker allting som tur är automatiskt, och det är bingopresentatörern/bingospelet som tar hand om skrikandet för spelarna, det hindrar dem naturligtvis inte från att skrika hur mycket de bäst vill; jag är i alla fall nöjd så länge jag slipper höra dem!

Du kan vanligtvist själv välja huruvida du vill slå på eller av ”automatiskt ifyllning av nummer”-funktionen. Personligen ser jag ingen mening med att ha den avslagen, såvida du inte ämnar jobba på din reaktionsförmåga.

En tredje funktion som ytterliggare förenklar onlinebingon i jämförelse med livebingon är att dina bingolotter sorteras i enlighet med hur nära bingo respektive lott är. Om du t.ex. har två stycken lotter där en av dem bara saknar ett nummer så kan du placera detta kort först i listan. Detta höjer spänningen – om nu känslan av en stundande jackpott inte räcker.


Maria: Sätter du in 200 kronor får du alltså 1200 kr att spela för + 100 freespins på Mega Fortune Dreams!


Reklam. 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

På guide2bingo.se respekterar vi din sekretess och integritet. Om du har några frågor gällande vår policy hänvisar vi till vår insamling av personlig data och förbehållningar.

Copyright © 2009 BAHN Group Limited - Alla rättigheter förbehållna.