Arkadspel, virtual horse racing och fotbollsspel

Det finns ett fantastiskt utbud av arkadspel online, i alla dess former och storlekar. Vissa spel är standard, såsom virtual horse racing, greyhound racing och olika typer av fotbollsspel. Du kan välja om du vill spela med riktiga pengar eller låtsaspengar. Arkadspelen erbjuder spänning och underhållning som slår det mesta!

Självklart väljer jag att spela med riktiga pengar då dobbleri flödar i mina vener haha. Låt oss säga att jag hade den där lilla extra turen hos Bet24, en sida som i min mening har ett av de bästa utbuden av arkadspel, t.ex. “Euro Football”, “Football Stars” och “Squares”, och dessutom ett fläckfritt standardspelutbud.

Football Stars kan beskrivas som ett frågesportspel, en popular spelgenre som du även kan finna på sidor såsom Ladbrokes. Men se till att du har ett bra minne, något som jag tyvärr saknar, men det finns andra tillförlitliga och snabba källor för information, som kan fungera exakt lika bra ha ha. Åtminstone om du riskerar delar din bankrulle som jag.


Maria: Sätter du in 200 kronor får du alltså 1200 kr att spela för + 100 freespins på Mega Fortune Dreams!


Reklam. 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

På guide2bingo.se respekterar vi din sekretess och integritet. Om du har några frågor gällande vår policy hänvisar vi till vår insamling av personlig data och förbehållningar.

Copyright © 2009 BAHN Group Limited - Alla rättigheter förbehållna.