Kenospel Online

Keno kommer ursprungligen från Kina och nådde Europa under 1800-talet. Keno påminner om både bingo och lotto. Spelens mål är att få en serie av nummer korrekt. Spelarnas nummer väljs innan spelet startas och sedermera drar spelet en serie nummer. I Keno väljer du själv hur många nummer du vill spela, på detta vis kan du justera dina möjliga vinster. De flesta bingosidor vi rekommenderar har Keno inbyggt i sin bingomiljö.

Online-Keno är snabbt

Om du har besökt Las Vegas har du förmodligen upplevt Keno i någon bar eller nåt hak.
Numren presenteras ofta av någon typ av talare eller presenteras på en storskärm. I denna miljö måste du vänta på att numren de facto dras, och det är vanligtvis en och annan paus mellan spelen. Onlinespel kan vara mycket snabbare, men detta innebär givetvis att du lätt kan slarva och spendera stora summor pengar snabbt. Ett bra råd är att hålla tydlig räkning när du spelar för att försäkra dig om att du inte spenderar hela din budget på en gång.


Maria: Sätter du in 200 kronor får du alltså 1200 kr att spela för + 100 freespins på Mega Fortune Dreams!


Reklam. 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

På guide2bingo.se respekterar vi din sekretess och integritet. Om du har några frågor gällande vår policy hänvisar vi till vår insamling av personlig data och förbehållningar.

Copyright © 2009 BAHN Group Limited - Alla rättigheter förbehållna.