Nummerspel, Lotto, Skraplotter och Keno

Jag lärde mig att räkna när jag var en liten flicka. 70 år senare så är jag naturligtvis väldigt bra på det. Denna färdighet är en nyttig tillgång när jag spelar bingo, men även när jag spelar nummerspel.

Lotto

Lotto är väldigt likt bingo, men när du spelar bingo tilldelas du ett kort med förvalda nummer, medan du i lotto själv väljer dina nummer. Jag väljer vanligtvis nummer från mina barnbarns födelsedatum. Du väljer dessutom antal lotter och önskad insats.

De vinnande numren presenteras kontinuerligt, det kan röra sig om t.ex. varje vecka eller varje månad och varierar från sida till sida. Utbetalningarna för toppvinsterna är massiva, så jag håller alla mina tummar och alla mina tår!

Mitt taktiska tips gällande lotto är detsamma som för bingo: Köp inte alla lotter på en gång, och sprid ut dina insatser bland många spel för att öka dina jackpottchanser.

Skraplotter

Du köper en lått och skrapar den i hopp om att rätt kombination av symboler gömmer sig bakom. Vanligtvis är det tre identiska symboler du skall hitta, och om du gör så blir du belönad med ett pris. Desto högre insats – desto högre pris.

I min mening finns det tre fördelar med online-skraplotter kontra vanliga skraplotter:

    1: Betydligt bättre utbetalningsprocent.
    2: Det är miljövänligt.
    3: Du undviker att fylla ditt hem med skrapsmuts från alla använda lotter.

Keno

Keno är bingo för personer som har bråttom. Du väljer dina nummer precis som i lotto, men numren dras direkt. Du väljer från 80 nummer och 20 av dessa nummer dras. Din vinst beror på hur många rätt du har utav dessa 20 dragna nummer.


Maria: Sätter du in 200 kronor får du alltså 1200 kr att spela för + 100 freespins på Mega Fortune Dreams!


Reklam. 18+ | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

På guide2bingo.se respekterar vi din sekretess och integritet. Om du har några frågor gällande vår policy hänvisar vi till vår insamling av personlig data och förbehållningar.

Copyright © 2009 BAHN Group Limited - Alla rättigheter förbehållna.